ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα βιβλίου ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού σε συνεργασία με την Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ) διοργανώνει εκδήλωση-αφιέρωμα στο βιβλίο, την Τετάρτη 9 Απριλίου  στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου» (Ηρώων Πολυτεχνείου 39).

«Η στάση της πολιτείας απέναντι στο βιβλίο», είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο Πρόεδρος της εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών Παύλος Ναθαναήλ, ενώ ο Δημοσιογράφος του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Γιάννης Μηλιώνης, με τη σειρά του, θα αναφερθεί στην «Η αναγκαιότητα του καλού βιβλίου».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο ποιητής Γιάννης Μαντάς θα διαβάσει και θα απαγγείλει αποσπάσματα έργων μελών της εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, υπό τη μελωδική συνοδεία του τραγουδιστή και συνθέτη Στέφανου Γεωργιάδη. Επίσης θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου και θα προβληθούν βίντεο.

Τη βραδιά, την οποία θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης, θα συντονίσει η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Δυτικής Αθήνας και μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών Σοφία Ν. Μπαρδάνη Σημαντήρη

 

Μοιράσου την σελίδα