Παζάρι μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης

 
Παζάρι μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης.
 
Από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και την Ομάδα Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ».
 
Με αφορμή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε συνεργασία με την  Ομάδα Εθελοντών «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.», αφουγκράζονται τις ανάγκες των πολιτών και προσπαθούν να συνδράμουν με ποικίλους τρόπους στην ανακούφισή τους, διοργανώνοντας το καθιερωμένο πλέον Παζάρι μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης. Με το παζάρι δίνεται η ευκαιρία στους συμπολίτες μας να προσφέρουν είδη που τους περισσεύουν, αλλά και να πάρουν ό,τι χρειάζονται εντελώς δωρεάν.
 
Εάν θέλετε να συμμετέχετε, μπορείτε να προσφέρετε είδη ένδυσης ή άλλα αντικείμενα όπως:
Ø     Ρούχα
Ø     Παπούτσια
Ø     Φουλάρια, κασκόλ
Ø     Βιβλία
Όλα τα είδη ένδυσης που επιθυμείτε να προσφέρετε πρέπει να είναι καθαρά και σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε να τα φέρνετε στα ακόλουθα μέρη:
·        Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 και ώρες 8.00πμ. – 15.00μμ στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού (Χίου & Καλύμνου, Ανάκασα, τηλ. 210-2690852).
·        Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 και ώρες 6μ.μ.- 8μ.μ.  στην έδρα της Εθελοντικής Ομάδας «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.», στην οδό Χίου 14, Ανάκασα (Άγιοι Ανάργυροι).
·        Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 και ώρες 8.00πμ. – 15.00μμ στο Α ΚΑΠΗ Καματερού (Β. Γεωργίου 13)
Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 και ώρες από 9.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ. στην έδρα της Εθελοντικής Ομάδας «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.», επί της οδού Χίου 14, Ανάκασα, Άγιοι Ανάργυροι.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση των προσφερόμενων ειδών ένδυσης, αλλά και με το παζάρι εν γένει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και στην έδρα της Ομάδας στο τηλέφωνο 210 2690852.
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα