Ένα Τριήμερο Γεμάτο με Μουσική και Θέατρο Πραγματοποιήθηκε στο Κινηματοθέατρο ΟΡΦΕΑΣ

 
Τριήμερο εκδηλώσεων στο κινηματοθέατρο «ΟΡΦΕΑΣ»
 
Ένα τριήμερο  γεμάτο με μουσική και θέατρο πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο «ΟΡΦΕΑΣ» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που προγραμμάτισε τον φετινό Σεπτέμβρη
 «Γειτονιές Πολιτισμού 2011, Όλη η Πόλη μια γιορτή»
ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.
 
          Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» έσωσε  άλλη μία συναυλία  αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο. Το πρόγραμμα  περιελάμβανε γνωστά αγαπημένα τραγούδια που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους .
 
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η θεατρική ομάδα του ΤΕΙ  Αθήνας «Το τρίτο κουδούνι», παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την θεατρική παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη.
Για δεύτερη χρονιά η ομάδα αυτή εμφανίστηκε στο Δήμο και ενθουσίασε  τους θεατές  παρουσιάζοντας μια ακόμη αξιόλογη δουλειά της  υπό την υπογραφή του κου Παναγιώτη Σπηλιόπουλου.
          Ως παράσταση οι  Εκκλησιάζουσες είναι η νεότερη αδελφή της Λυσιστράτης. Και εδώ πρωταγωνιστούν οι γυναίκες, οι οποίες προσπαθούν να σώσουν την πατρίδα από τον πόλεμο, την κακιά διοίκηση και τη δυστυχία, επιβάλλοντας εκτός από την περιουσιακή και την ερωτική κοινοκτημοσύνη. Μέσα σε ένα κλίμα που διαρκώς χειροτερεύει, ο ποιητής θέλει να συνεφέρει τους Αθηναίους και να ενεργοποιήσει την ελπίδα και το φιλότιμό τους. Είναι σαν να τους λέει: « τέτοιοι που είστε, οι γυναίκες θα σας νοικοκυρέψουν».
          Απολαύσαμε τις Εκκλησιάζουσες από τη θεατρική ομάδα των ΤΕΙ Αθήνας «Το Τρίτο Κουδούνι». «Το Τρίτο Κουδούνι» ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2005, με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη του Παναγιώτη Σπηλιόπουλου- ηθοποιού και υπαλλήλου των ΤΕΙ- και μέλη εργαζόμενους και σπουδαστές των ΤΕΙ.
 Η ομάδα κατάφερε να ακουστεί καθαρά η φωνή του Αριστοφάνη στην πραγματικότητα της Ελλάδας του 2011- των βασάνων και του ΔΝΤ- και να μας αποφορτίσει, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο και εισπράττοντας τα πιο θερμά χειροκροτήματα.  
 
Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου τα μαθητικά συγκροτήματα του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού  που είχαν συμμετάσχει και στο 2ο Φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων στις 2 Ιουλίου στην πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας των Αγίων Αγίων Αναργύρων έδωσαν   στο Δήμο άλλη  μια πολύ επιτυχημένη συναυλία.
 Πήρανμέροςτασυγκροτήματα: Los Desaparecidos, Blue Nun, Heads or Tails, Black out καιοι K.M  
Η μουσική τους που απευθυνόταν σε όλες τις ηλικίες , ήταν  Rockτης  δεκαετίας του ΄80 αλλά και σύγχρονη, καθώς και Reggae και  HipHop.
Το κοινό με μεγάλο ενθουσιασμό απόλαυσε το πρόγραμμα.
 
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα