ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2014
Νοικοκυρεμένη και αποτελεσματική η διαχείριση των Οικονομικών

 του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

 
 

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο Προϋπολογισμός του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού για το 2014. Ο Προϋπολογισμός ψηφίστηκε μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες και έχει συνταχθεί σύμφωνα με όλες τις προϋποθέσεις που βάζει ο Νόμος, οπότε αναμένεται η ταχεία έγκριση του για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου από την αρχή της νέας χρονιάς.

Τόσο από τον Προϋπολογισμό του 2014 όσο και από τον Ισολογισμό του 2013 που επίσης εγκρίθηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο, προκύπτει η υγιής πορεία των Οικονομικών του Δήμου και η σωστή διαχείριση τους, με χαρακτηριστικότερο στοιχείο τη μείωση του χρέους του Δήμου από 14 εκατομμύρια όταν παρέλαβε η Διοίκηση σε μόλις 1 εκατομμύριο.

Ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης στην εισήγηση του ανέλυσε την δραματική μείωση των πόρων της Αυτοδιοίκησης τα τελευταία χρόνια και την ανάγκη δυναμικών αγώνων των Δήμων για την αποτροπή νέων περικοπών που θα οδηγήσουν την Αυτοδιοίκηση σε αδιέξοδο. Όπως τόνισε, το κόστος αυτών των μειώσεων πληρώνουν τελικά οι κάτοικοι, καθώς γίνεται όλο και δυσκολότερη η σωστή και ποιοτική εξυπηρέτηση τους.

Μέσα στις δυσμενείς αυτές συνθήκες, αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία η αποτελεσματική διαχείριση των Οικονομικών του Δήμου χωρίς περιττές σπατάλες, που γίνεται με προτεραιότητες την άσκηση κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων και την καθημερινή εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Μοιράσου την σελίδα