ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
 
 
Την Τετάρτη 30/5/2012, ο Σύλλογός μας συνδιοργάνωσε μαζί με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, την Πρώτη Ημερίδα Κολύμβησης.
Οι φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας ήταν οι εξής:
ΑΜΥΜΩΝΗ, ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α.με.Α ΤΥΡΤΑΙΟΣ, ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ, ΥΕΠ ΤΟ ΣΤΟΥΠΑΘΕΙΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΚΕΨΥΕ, ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΙΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ - KΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΕΙΣΜΑ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ «ΠΝΟΗ» και τέλος o ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ «ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ» που θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά του να υλοποιήσουμε αυτή την ημερίδα. Συνολικά, συμμετείχαν 85 αθλητές.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Ναυαγοσωστών-Διασωστών και όλους τους εθελοντές που βρέθηκαν μαζί μας.
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού, κος Νίκος Σαράντης, που πάντα δίνει το παρόν σε όποια εκδήλωση κάνουμε, ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, κος Γιάννης Κουτελιέρης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος για τα άτομα με αναπηρία, κος Γιάννης Ρέππας που θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την στήριξη αλλά και για την υλοποίηση αυτής της ημερίδας.
Στα μέσα περίπου των αγώνων, ο κος Βαγγέλης Παπατζιτζές ιδιοκτήτης και προπονητής της Σχολής Καταδύσεων «DIVE BLUEDREAM» που εδρεύει στον Δήμο μας, έκανε μια μικρή επίδειξη με παιδιά από τον Σύλλογό μας. Ο κος Παπατζιτζές, για μια χρονιά έκανε εθελοντική δουλειά στον Σύλλογό μας, δίνοντας στα παιδιά μας, όλη την ευχαρίστηση και την απόλαυση που μπορεί να προσφέρει ο υδάτινος κόσμος.
 Όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με τις καταδύσεις, πήραν δίπλωμα παρακολούθησης μαθημάτων κατάδυσης σε πισίνα, ενώ οι Αντώνης Κεραμιτζόγλου και Μαρία Κλείδωνα, πήραν δίπλωμα δύτη Α΄επιπέδου open water diver.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
 Επίσης ευχαριστούμε και τους βοηθούς προπονητή, τον κο Κων/νο Περιόρη και του κου Ζαχαρία Ορφανουδάκη.
 
Στο αγωνιστικό, Χρυσό μετάλλιο πήραν οι:
Παντελής Λεβεντούρης στα 25μ. σανίδα επίπλευσης
Μάρω Σωτηροπούλου στα 25μ. σανίδα επίπλευσης
Κώστας Παναγιώτης Φλυτζάνης στα 25μ. ύπτιο
Άρης Ζαφείρης στα 25μ. πρόσθιο και στα 25μ. ελεύθερο
Αντώνης Κεραμιτζόγλου στα 50μ. ελεύθερο
 
Ασημένιο μετάλλιο πήραν οι:
Νίκος Κοντογιάννης στα 25μ. πρόσθιο
Ευθύμης Σιούπολης στα 25μ. σανίδα επίπλευσης
 
Χάλκινο Μετάλλιο πήραν οι:
Αδαμαντία Δεδούση στα 25μ. σανίδα επίπλευσης
Παντελής Λεβεντούρης στα 25μ. ελεύθερο
Γιάννης Κουκοβίνης στα 25μ. ελεύθερο και στα 25μ. ύπτιο
Μάρω Σωτηροπούλου στα 25μ. ύπτιο
Κώστας-Παναγιώτης Φλυτζάνης στα 50μ. ελεύθερο
Αντώνης Λαγουδάκης στα 25μ. πρόσθιο
 
Στο αγώνισμα της Σκυταλοδρομίας 4Χ25μ, η ομάδα της Ανοιχτής Αγκαλιάς πήρε την δεύτερη θέση και σήκωσε το Αργυρό Κύπελλο. Για την ομάδα μας, κολύμπησαν οι, Άρης Ζαφείρης, Γιάννης Κουκοβίνης, Ρονάλντο Τσέλο και ο Κώστας-Παναγιώτης Φλυτζάνης.
Πολλά μπράβο στα παιδιά που συνέχεια επιβεβαιώνουν ότι μπορούν να μας δώσουν στους εαυτούς τους αλλά και σε όλους εμάς, συνεχόμενες διακρίσεις.
Αυτό που επιθυμούν είναι να είμαστε ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ με αγάπη και αφοσίωση.
 
 

Μοιράσου την σελίδα