Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αντικαρκινικός Έρανος

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο έρανος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
στο Δήμο Αγίων Αναργύρων –Καματερού (Δ. Κ. Αγίων Αναργύρων).
 
Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο Αντικαρκινικός Έρανος στo Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού σε συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του τοπικού παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Σε αυτόν μετείχαν εικοσιτρείς  (23) μαθητές από το 2ο ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων. Επιπλέον πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν δύο υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας που συνόδευσαν τις ομάδες των παιδιών στις γειτονιές της πόλης μας καθώς και τριμελής ομάδα εθελοντών από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, το συνολικό χρηματικό ποσό που κατάφεραν να συγκεντρώσουν από την πώληση των κουπονιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς άγγιξε τα 921 ευρώ.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων κ. Βαλέλη, το διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καματερού κ. Κατή, τους μαθητές και τους ενήλικες συνοδούς για την εξαιρετική προσπάθεια καθώς και τους συμπολίτες μας που συνεισέφεραν στην ενίσχυση του αγώνα κατά του καρκίνου. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας στέκει πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες και ελπίζουμε στην ενδυνάμωση και συνέχεια τους.
 

Μοιράσου την σελίδα