Με όμορφες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους υποδέχτηκε ο Δήμος τα Χριστούγεννα

 
Με «Προεόρτιο Χριστουγέννων» και «Χριστουγεννιάτικες μαγικές βραδιές» υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα ο Δήμος
Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
 
 
        
  Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού διοργάνωσε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου εκδήλωση στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού. Η εκδήλωση περιελάμβανε βυζαντινούς ύμνους  Χριστουγέννων και Κάλαντα απ΄ όλη την Ελλάδα που παρουσίασαν η Βυζαντινή χορωδία του Γιώργου Κακουλίδη. Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του   ο Μητροπολίτης Ιλίου - Αχαρνών  και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ιερείς, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Νίκος Σαράντης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Γιάννης Κουτελιέρης και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
 
 
Δύο ξεχωριστές  βραδιές  για μικρούς και… μεγάλους διοργάνωσε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα  ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.
Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού αίθουσα «Μαρία Έλενα» στους Αγίους Αναργύρους και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο « Μελίνα» στο Καματερό παρουσιάστηκε ένα MAGICSHOW . Επιτυχημένοι καλλιτέχνες πασπάλισαν με  Χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη … τα ταχυδακτυλουργικά τους κόλπα και τα εμφάνισαν η…τα εξαφάνισαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών που παρακολούθησαν την παράσταση. Η χορωδία του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού πλαισίωσε την εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό τη διεύθυνση  του μαέστρου Γιώργου Παλαιοκαστρίτη.
Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Νίκος Σαράντης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Γιάννης Κουτελιέρης
 
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα