ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"

Στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Languages in Urban Communities – Integration and Diversity for Europe (LUCIDE)» διοργανώνει συνάντηση εργασίας (workshop) με θέμα «Πολυγλωσσία στο Αστικό Περιβάλλον», την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 και ώρα 8:30 π.μ. στο παλαιό Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων.

Στο workshop θα συμμετέχουν συνεργάτες - μέλη του δικτύου LUCIDE από το Αμβούργο, τη Ρώμη, το Λονδίνο, τη Σόφια οι οποίοι, μαζί με την ομάδα έργου του Δήμου μας, θα κάνουν παρουσιάσεις για τις προκλήσεις, τα προβλήματα και τις βέλτιστες πρακτικές στο αστικό πολυγλωσσικό περιβάλλον στις αντίστοιχες πόλεις. Παράλληλα, θα συμμετέχουν ομιλητές από το Υπουργείο Εσωτερικών, το Μουσείο της Ακρόπολης, Πανεπιστήμια, Μ.Κ.Ο., κοινότητες μεταναστών, καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Κομοτηνής.

Στόχος της δράσης είναι η παρουσίαση επίκαιρων θεμάτων σχετικά με την πολυγλωσσία στο αστικό περιβάλλον, η ενημέρωση των συμμετεχόντων για τα αποτελέσματα των ερευνών που έχουν διεξαχθεί σε κάθε πόλη, η εξαγωγή συμπερασμάτων και ο περαιτέρω σχεδιασμός του έργου.

 

Μοιράσου την σελίδα