Με Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε Η Γιορτή της Άνοιξης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Αλληλεγγύης
«ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ»
 
Την Παρασκευή 6 Απριλίου στην Κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού διοργάνωσε εκδήλωση αλληλεγγύης με τον τίτλο «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ».
 Η εκδήλωση περιελάμβανε μπαζαρ, στο οποίο συμμετείχαν τα τμήματα εικαστικών και θεατρικού παιχνιδιού του Οργανισμού καθώς και τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι του Δήμου, οι Οδηγοί τ.τ Ανάκασας και οι Πρόσκοποι των Αγίων Αναργύρων που διασκέδασαν τα παιδιά με αυτοσχέδια παιχνίδια του «Λούνα Πάρκ».
Εκτέθηκαν αντικείμενα που φτιάχτηκαν με αγάπη   και μεράκι και σηματοδοτούσαν τον ερχομό του Πάσχα. Λαμπάδες, πασχαλινές χειροτεχνίες αλλά και εικαστικά αντικείμενα και παραδοσιακά προϊόντα καλούσαν το κοινό να τα αγοράσει. Τα είδη δεν ήταν διατιμημένα και ο καθένας μπορούσε να τα αγοράσει στην τιμή που αυτός επέλεγε.
Σκοπός του μπαζαρ ήταν να μαζευτούν χρήματα για αγοραστούν βρεφικό γάλα και κρέμες που με τη συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας θα διατεθούν σε κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού που έχουν μωρά παιδιά.
 
 
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα