ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ-«ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ» ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ -

«ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ» ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Εγκαινιάστηκε χθές από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β’, το Κέντρο Ενοριακής Αγάπης - «Βραχυχρόνιας φιλοξενίας συγγενών ασθενών» του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων. Πρόκειται για έναν ξενώνα φιλοξενίας των συγγενών ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία των Αθηνών και όπως ανέφερε και στην ομιλία του ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Σαράντης «Το Κέντρο Ενοριακής Αγάπης – «Βραχυχρόνιας Φιλοξενίας Συγγενών Ασθενών» έρχεται να καλύψει ένα κενό που απαντάται συχνά στην καθημερινή ζωή. Και να αποτελέσει ένα στήριγμα στις οικογένειες που δοκιμάζονται από προβλήματα υγείας και δίνουν τη μάχη για να συμπαρασταθούν όπως πρέπει στον δικό τους άνθρωπο».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κάλεσε τον Πρόεδρο της επιτροπής του ΚΕΑ, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο  του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, π. Νικόλαο Γιαννακίδη, ο οποίος μίλησε  για αυτή την νέα δράση.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ.κ. Αθηναγόρας, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ.κ. Συμεών Βολιώτης, ο Πανοσιολογιώτατος π. Χρυσόστομος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, ο Πρωτοπρεσβύτερος  του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, κ. Νικόλαος Τάσκα, οι ιερείς του Ναού των Αγίων Αναργύρων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

Το ΚΕΑ διοικείται από πενταμελή επιτροπή στην οποία προεδρεύει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος  του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, π. Νικόλαος Γιαννακίδης, και έχει μέλη τους: Παναγιώτη Καλαρά, Πολύδωρα Τσελέκα, Παναγιώτη Τζαβάρα και Μπώχου Βασιλική.

Μοιράσου την σελίδα