ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο, ας κάνουμε μια προσπάθεια να αλλάξουμε την πόλη μας. Να την κάνουμε πιο όμορφη και πιο προσιτή για τον άνθρωπο. Να αλλάξουμε τις συνήθειές μας. Να γίνουμε πιο φιλικοί προς το περιβάλλον και να μην οδηγούμε τη φύση σε ακραίες καταστάσεις που θύματά τους, γινόμαστε εμείς οι ίδιοι.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από αυτή την εβδομάδα, από αυτή την ημέρα. Μιας και είναι η Εβδομάδα Κινητικότητας, ας αλλάξουμε τον τρόπο που μετακινούμαστε στην πόλη μας. Ας αφήσουμε στην άκρη το αυτοκίνητο. Ας περπατήσουμε στις μικρές αποστάσεις και ας χρησιμοποιήσουμε το ποδήλατο και την συγκοινωνία για τις υπόλοιπες. Να είστε σίγουροι ότι και εσείς θα νοιώσετε καλύτερα και θα μειώσουμε λίγο την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού και η ομάδα “ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΩ” διοργανώνουν ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους. Συναντιόμαστε στο νέο Δημαρχείο (Λεωφ. Δημοκρατίας 61) στις 10.30 το πρωϊ και κλείνουμε ένα μικρό τμήμα της οδού Δημοκρατίας, συμβολικά στις 10.45 για 3 λεπτά διεκδικώντας καλύτερες συγκοινωνίες με αφορμή και την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.

Μοιράσου την σελίδα