6η Διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Διατροφής

 Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού σε συνεργασία με την   Κοινωνική Σύμπραξη Δυτικού Τομέα Αθηνών με επικεφαλής τον ΑΣΔΑ θα πραγματοποιήσει την Διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής  των Αποκεντρωμένων Προμηθειών 2018 – 2019 στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Ταμείο ΤΕΒΑ.

Τα είδη θα διατεθούν σε 1.032 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δημο Αγίων Αναργύρων Καματερού στο χωρο του  Κοινωνικού  Παντοπωλείου, Κάδμου και Κιλελερ  στο Καματερό.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν ποσότητες με τη μορφή πακέτων που περιλαμβάνουν: ελαιόλαδο, φακές, φασόλια, ρύζι, αλεύρι, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα, ζυμαρικά, ζάχαρη, μήλα, πορτοκάλια,  καρότα, πατάτες, τομάτες, λάχανο, κοτόπουλο, βόειο κρέας, γάλα εβαπορέ, τομάτες ψιλοκομμένες σε κονσέρβα σε ποσότητες ανάλογες με το μέγεθος των ωφελούμενων οικογενειών.

Θα διατεθούν, επίσης, και ποσότητες των παρακάτω ειδών βασικής υλικής συνδρομής: πράσινο σαπούνι, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, υγρό απορρυπαντικό πιάτων, μωρομάντηλα, σαμπουάν, βρεφικές πάνες.

 

Μοιράσου την σελίδα