Συνάντηση Δημάρχου με την ηγεσία του ΟΑΣΑ

Με θετική διάθεση συζητήθηκε η πρόταση του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού από την ηγεσία του ΟΑΣΑ

Σε κλίμα συναίνεσης έγινε η συνάντηση του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρου Τσίρμπα,  του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΣΑ Νίκου Αθανασόπουλου και υψηλόβαθμων παραγόντων σχετικά με το θέμα που προκλήθηκε με τη γραμμή Γ10 και την αναστολή λειτουργίας του τμήματος της γραμμής που έφτανε ως την πλατεία Βάθης.

Στη συνάντηση, στο επίκεντρο βρέθηκε το ολοκληρωμένο πλάνο που είχε κατατεθεί από την πλευρά του Δήμου την προηγούμενη εβδομάδα.

Από την πλευρά του ΟΑΣΑ υπήρξε δέσμευση ότι θα επανεξετάσει άμεσα το θέμα του δρομολογίου και της γραμμής Γ10, αλλά και τη συνολική συγκοινωνιακή κάλυψη του Δήμου. (Το Γ10 να φτάνει τουλάχιστον ως την πλατεία Αττικής και να γίνει επέκτασή της γραμμής στο Γεροβουνό, αλλά και πύκνωση δρομολογίων). 

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού δήλωσε: «Πρώτο μας μέλημα είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την ηγεσία του ΟΑΣΑ για την τακτοποίηση του ζητήματος που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην πόλη μας. Μετά από τη σημερινή συνάντηση αισιοδοξούμε ότι το θέμα θα επιλυθεί άμεσα και οι προτάσεις μας θα γίνουν αποδεκτές».

 

Μοιράσου την σελίδα