Εθελοντική αιμοδοσία

«Δώρο ζωής» με την εθελοντική αιμοδοσία από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού με τον συντονισμό  του Δημάρχου Σταύρου Τσίρμπα, του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας  και του Αντιδημάρχου κ.  Βαβλαδέλη Δημήτρη και τη συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας,  με αφορμή τις  αυξημένες ανάγκες  της χώρας μας σε  αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των δημοτών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι δώρο ζωής και αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτό το χρονικό διάστημα που διανύουμε».

Ειδικότερα την Παρασκευή 3 Απρίλιου,  τη Δευτέρα  6  και την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε  Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το  Γ. Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και  το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» αντίστοιχα στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου  του Π. Δημαρχείου.  

Ευχαριστούμε  θερμά το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ για  τη δημοσιοποίηση της δράσης,  τους χορηγούς  με μικρογεύματα «zagkas food»  καθώς και την Πίτσα FUN  για την προσφορά ελαφριού γεύματος στους  εργαζόμενους των Νοσοκομείων. Τέλος αξίζει  να ευχαριστήσουμε   θερμά όλους τους αιμοδότες  που αγκάλιασαν τη δράση, προσφέροντας έτσι το δώρο της ζωής   για όσους έχουν ανάγκη.   

Μοιράσου την σελίδα