ΚΕΠ Υγείας

Από 1η Απριλίου ο Δήμος μας έχει πρόσβαση στο νέο σύγχρονο και αναβαθμισμένο Λογισμικό Πρόγραμμα του ΚΕΠ Υγείας σας.

 

Ως Δήμος που έχουμε ΚΕΠ Υγείας, με το λογισμικό πρόγραμμα αυτό, έχουμε τις εξής δυνατότητες :

·                     Δημιουργία προφίλ στους ωφελούμενους του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» με δυνατότητα ενημέρωσής  τους για τον τρόπο διανομής τροφίμων και φαρμακευτικού υλικού.

·                     Αποστολή Προσωποποιημένων Μηνυμάτων Ενθάρρυνσης στους Δημότες ώστε να μείνουν Σπίτι ή άλλα μελλοντικά προσωπικά μηνύματα  σε επιλεγμένους δημότες σας.

·                     Αποστολή Νέων Οδηγιών και Ενημερώσεων  στους Δημότες για νέα μέτρα ή αποφάσεις του Δήμου

·                     Ενημέρωση  επιλεγμένων Δημοτών για συμμετοχή τους σε νέες δράσεις που τους προφέρετε

 

Με το λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας σας, ο Δήμος είναι συνεχώς δίπλα στο δημότη!

 

Βασικός στόχος του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών για την προστασία της υγείας τους και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων για πολύ σοβαρά νοσήματα, προτεινόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

 

Μέσα από το λογισμικό, εφαρμόζονται διεθνή πρωτοκόλλα ελέγχου του πληθυσμού και τα στελέχη του ΚΕΠ Υγείας επιβλέπουν, από τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή τους, τη ροή των ενεργειών για τη διατήρηση της υγείας των Πολιτών. Αυτοματοποιημένα το λογισμικό ενημερώνει τους πολίτες, σχετικά με τις προληπτικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουν ανάλογα με την ηλικία και το φύλο τους, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει στο δημότη όταν έρθει η ώρα  για τον τακτικό επανέλεγχο του.

 

 Τα νοσήματα στα οποία επικεντρώνεται το ΚΕΠ Υγείας μέσα από το λογισμικό είναι ο Καρκίνος του παχέος εντέρου, ο Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, ο Καρκίνος του μαστού, ο Καρδιαγγειακός κίνδυνος, το Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, ο Καρκίνος του προστάτη, το  Μελάνωμα και η Κατάθλιψη.

 

Στο πλαίσιο της πανδημίας το ΕΔΔΥΠΠΥ έχει προσθέσει στα προφίλ των Δημοτών και χρήσιμες πληροφορίες-οδηγίες σχετικά με  τον COVID-19.

 

Η εγγραφή στο νέο λογισμικό των ΚΕΠ Υγείας γίνεται πολύ εύκολα από το Δημότη,  γρήγορα, από το σπίτι του και είναι εντελώς δωρεάν, μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο

https://exetaseis.kepygeias.org/identity/account/register

 

Έτσι ο  κάθε δημότης μπορεί να  αποκτήσει προφίλ ενημέρωσης προληπτικών εξετάσεων και να έχει εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πανδημία από τον Δήμο του με SMS και e-mail για τις δράσεις του σχετικά με τον COVID-19.

               

Οι κωδικοί εισόδου στο λογισμικό των ΚΕΠ Υγείας έχουν παραδοθεί στα στελέχη του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου, που έχουν εκπαιδευτεί και στη χρήση του.

 

   

Μοιράσου την σελίδα