Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Καματερού

 Καλείστε να προσέλθετε στην 5η /2020   Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής  Κοινότητας Καματερού, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού (Κάδμου και Κιλελέρ), του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού, την 28η  του μηνός  Μαϊου 2020,  ημέρα  ΠΕΜΠΤΗ   και ώρα 18.00, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

 

Συνημμένα :

Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ 5ης 2020 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

                                           ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

                                          ΣΤΙΣ 28 / 05 / 2020  ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΜΕ

                ΤΗΝ Αρ.πρωτ. 8591/25-05-2020 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

 

 

Α/Α

ΘΕΜΑΤΑ

  1.  

«Διατύπωση γνώμης σχετικά με την προσωρινή λειτουργία Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α) εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού».

  1.  

«Διατύπωση γνώμης για τη δυνατότητα παραχώρησης πρόσθετου χώρου ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων στα καταστήματα της πλατείας Δημοκρατίας από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη έως και την οδό 28ης Οκτωβρίου».  

  1.  

«Ενημέρωση του σώματος για τις αυθαίρετες κατασκευές σε εκτός Σχεδίου Περιοχή εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού».  

 4.

«Συζήτηση για την εξέλιξη χρήσης γης εκτός Σχεδίου στην περιοχή Γεροβουνού εντός των διοικητικών ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού»

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα