Ανακοίνωση του Δήμου για την προμήθεια στους δημότες φτηνής πατάτας και ελαιόλαδου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΤΗΝΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
 
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, με στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν συνεχώς αυξανόμενες δυσκολίες, προχώρησε σε συνεννόηση για την προμήθεια στους δημότες μας φτηνής πατάτας και ελαιόλαδου, χωρίς τη διαμεσολάβηση των μεσαζόντων.
Όσοι από τους δημότες ενδιαφέρονται, μπορούν να προμηθεύονται πατάτες κίτρινες Νευροκοπίου και λάδι Αργολίδος απευθείας από τους παραγωγούς, στην τιμή των 0,32 Ευρώ το κιλό οι πατάτες και 2,80 Ευρώ το λίτρο το λάδι, κατόπιν σχετικής παραγγελίας. Οι πατάτες θα παραδίδονται στους καταναλωτές σε συσκευασίες των 25 κιλών και το λάδι σε συσκευασία των 5 λίτρων, σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν.
Οι παραγγελίες θα γίνονται με τη συμπλήρωση σχετικού εντύπου από 8/3/2012 το οποίο κατατίθεται στο κτίριο του Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων – Καματερού (Λ.Δημοκρατίας 61), στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων (Ηρώων Πολυτεχνείου και Ι.Μέρλα) και στο κτίριο Δημαρχείου της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού (Λ. Φυλής 52) από τις 8 π.μ. έως τις 6 μ.μ.
Οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 16 Μαρτίου. Για την ημέρα και ώρα της παραλαβής και εξόφλησης της παραγγελίας σας στον προμηθευτή, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το αρμόδιο τμήμα.
Υπεύθυνος : Σωτήρης Καμαρινόπουλος, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας.
Τηλ Επικοινωνίας: Βάσω Σταγάκη, 213 2023656.

Μοιράσου την σελίδα