Αιτήσεις για απαλλαγή από τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς.

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού :
 Αιτήσεις για απαλλαγή από τα  τροφεία στους παιδικούς σταθμούς
 
 
Συνεχίζει και φέτος ο Δήμος μας, όπως και την προηγούμενη σχολική περίοδο, τη διαδικασία ένταξης των εργαζόμενων μητέρων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2011-2013» με το οποίο θα απαλλάσσονται πλήρως από την καταβολή των διδάκτρων-τροφείων στους παιδικούς σταθμούς. Ο αριθμός των οικογενειών που θα ωφεληθούν από το πρόγραμμα δεν έχει ακόμη καθοριστεί, καθώς όλη η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Να σημειωθεί ότι κατά τη σχολική περίοδο 2011-2012 έτυχαν κρατικής επιχορήγησης, κατόπιν ένταξης στο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., περίπου 40 οικογένειες από το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Οι οικογένειες αυτές είχαν σαν όφελος τη μηδενική καταβολή τροφείων για τα παιδιά που φοίτησαν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας κατά την περσινή χρονιά και η οικονομική ελάφρυνση του Δήμου από αυτή την επιχορήγηση ήταν ύψους 155.700,00 ευρώ.
 
Επειδή, λοιπόν, το ανωτέρω πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. θα λειτουργήσει και την προσεχή σχολική χρονιά 2012-2013, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού ενημερώνει τις ενδιαφερόμενες οικογένειες να παρακολουθούν την ιστοσελίδα του Δήμου, www.agan.grκαθώς και την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. www.eetaa.gr, όπου θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για το φετινό πρόγραμμα επιχορήγησης. Πληροφορίες θα δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες, ώρα 08:00-14:00, από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, κα Ρέτσα τηλ. 210-8543637, κα Λεγάκη τηλ. 213-2023681.

Μοιράσου την σελίδα