Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

                                                                                            
 
 
                                        
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
        Εκδηλώσεις Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών 2012
 
                                                                                 
Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 και ώρα 20:00 μ.μ., τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» θα βρίσκονται στην Πετρούπολη στην πλατεία Ηρώ όπου θα διεξαχθεί τουρνουά σκακιού μεταξύ 18 ΑΝΩ και του Σκακιστικού Συλλόγου «Δίας» Πετρούπολης. Ταυτόχρονα θα υπάρχει μουσική από μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης και νεανικό συγκρότημα, οι οποίοι θα συμμετέχουν εθελοντικά.
Την εκδήλωση, η οποία είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, συνδιοργανώνουν το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ», το 18 ΑΝΩ, το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, με συμμετοχή του Δήμου Πετρούπολης.
   
Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 21:00 μ.μ, στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση , έχει προγραμματιστεί θεατρική παράσταση, το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Χριστοδούλου, η οποία είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.
Tα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» θα βρίσκονται εκεί στις 19:00 μ.μ. με περίπτερο για διανομή έντυπου υλικού του Κέντρου, προς ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.
Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχουν με περίπτερα, οι Δήμοι Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού.
 
 
 

Share this post