ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ & ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ"

           

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΘΕΜΑ

«ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ

& ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ»

πραγματοποιήθηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων

 

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού συνεχίζει την επιτυχή υλοποίηση των βιωματικών εργαστηρίων σε σχολεία της πόλης μας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων βιωματικό εργαστήριο με θέμα "Συζητώντας με τα παιδιά μας θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και αλλαγών στο σώμα” .

Το εργαστήριο υλοποιήθηκε από την Μαία, κ. Ραλλού  Λυμπέρη (Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών) και σ" αυτό συμμετείχαν τόσο γονείς όσο και μαθήτριες της πέμπτης και έκτης τάξης Δημοτικού Σχολείου. Η εισηγήτρια αφού έδωσε με εύγλωττο τρόπο τις απαραίτητες πληροφορίες για θέματα που αφορούν την έμμηνο ρύση, τις αλλαγές στο σώμα λόγω της εφηβείας και την ατομική υγιεινή, ακολούθησαν ερωτήματα από και προς τις μαθήτριες που συμμετείχαν και η παρουσίαση των αντίστοιχων πρακτικών ζητημάτων.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημ. Σχολείου και τη Διεύθυνση του Σχολείου.    

 
 
 

Μοιράσου την σελίδα