Με "Αναδρομή στο Λαϊκό και στο Ρεμπέτικο" γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Χορού.

Με «Αναδρομή στο Λαϊκό και στο Ρεμπέτικο» γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Χορού στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
 
          Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας Χορού την Κυριακή 29 Απριλίου παρουσιάστηκε μια ενδιαφέρουσα μουσικοχορευτική παράσταση από το τμήμα Παραδοσιακών χορών του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.
Στο κατάμεστο  θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου» Η  «αναδρομή στο Ρεμπέτικο και Λαϊκό τραγούδι» που επιμελήθηκαν  με μεράκι οι δασκάλες των παραδοσιακών χορών κ.κ Δήμητρα Νατούδη και Διονυσία Πρα  και συμμετείχε ο καθηγητής του μπουζουκιού κ. Κώστας Σουλιώτης καθώς  και οι μαθητές των τμημάτων Παραδοσιακών χορών, διασκέδασε τους παρευρισκόμενους και τους έκανε για λίγο να ξεφύγουν από τα προβλήματα τους.
Μέσα στην γενική κατήφεια των καιρών μας, το μπρίο των χορευτών και οι πενιές του μπουζουκιού αποκορύφωσαν το κέφι και δημιούργησαν μια όαση χαράς στο κοινό που με  το χειροκρότημα του συνόδευσε  πολλές φορές  το πρόγραμμα.
Για μια ακόμη φορά ο Πολιτισμός έδρασε καταλυτικά αποδεικνύοντας την σπουδαιότητα του στη ζωή του ανθρώπου.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Νίκος Σαράντης.
Για την παγκόσμια ημέρα χορού μίλησε ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας  κ. Γιάννης Κουτελιέρης .

Μοιράσου την σελίδα