Συσσίτια σε ευπαθείς ομάδες

Με  αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντισμού το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου  και μέσα από μία συμβολική πράξη  έμπρακτης προσφοράς  παραδόθηκαν στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής   του Δήμου   140   μερίδες  μαγειρεμένου  φαγητού την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 κατόπιν  συνεργασίας της Υπηρεσίας με την Οργάνωση “Μπορούμε”.

Ειδικότερα  Εθελοντές από την Οργάνωση  'Κέντρο της Γης" και την  Ομάδα  της   Εταιρείας FOREVER,  στα πλαίσια της  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  μαγείρεψαν    φαγητό,  το οποίο στη συνέχεια διανεμήθηκε  από την Υπηρεσία “Βοήθεια στο Σπίτι”  στους εξυπηρετούμενους του συσσιτίου. 

Όπως  αναφέρει ο Δήμαρχος  Σταύρος Τσίρμπας “μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες  ενισχύεται το  δίχτυ προστασίας  προς τις ευπαθείς ομάδες  πληθυσμού και παράλληλα  δημιουργούμε διατομεακές συνεργασίες που ενισχύουν  την   κοινωνική συνοχή  στην πόλη μας”.  

Την πρωτοβουλία αυτή ανέλαβαν  ο  Διευθ/της  της Εταιρείας κ. Μιχάλης Βιττωρούλης,   ο  Υπεύθυνος  λειτουργίας του Κέντρου της Γης  κ. Γιώργος Ξεπαπαδάκος, ενώ το συντονισμό  εκ μέρους  της Κοινωνικής Υπηρεσίας είχε ο κ. Πότσης Ζήσης, Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής. Ευχαριστούμε θερμά όλους  τους εμπλεκόμενους φορείς για  την πολύτιμη  συνεισφορά τους  συνδράμοντας έτσι στην ανακούφιση συμπολιτών μας  με σοβαρές  ανάγκες.

Share this post