Συμμετοχή στο συνέδριο του ΠΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την  Τρίτη  8 έως και την Πέμπτη  10 Δεκεμβρίου 2020 διαδικτυακά το Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας  με  σημαντικές συμμετοχές  περιφερειών και πόλεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Δήμος  μας  εκπροσωπήθηκε    με  πολιτική δήλωση  από την κ. Νίκη Τρίγκα, Πολιτικά Υπεύθυνης του Δήμου  μας στο Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων  σχετικά με τον σχεδιασμό  και τη διαχείριση  της πανδημίας στην πόλη μας.

Επιπλέον  η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού   συμμετείχαν με  φωτογραφικό υλικό  στον τομέα  “Τέχνη και Υγεία”, όπου   αποτυπώνονταν ο τρόπος  με τον οποίον  η  τέχνη  αποτελεί το όχημα  για  την προαγωγή της ψυχικής υγείας  σε όλες τις ηλικίες του πληθυσμού της πόλης.

Ήταν μια πολύτιμη εμπειρία,   όπου  το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο  έκανε αισθητή την παρουσία του,  αλλά παράλληλα αποτέλεσε και μία πλατφόρμα   ανταλλαγής καλών πρακτικών   αλλά και πηγή έμπνευσης  για  τη χάραξη  νέων  στόχων.

 

 

Share this post