Διανομή τροφίμων

Διανομή  τροφίμων ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

Πραγματοποιήθηκε  την  Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020  η διανομή των τροφίμων  του Δήμου μας  από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την προάσπιση της υγείας τόσο των πολιτών όσο  και των εργαζομένων ενόψει της πανδημίας του κορoνοϊού.  

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας:  «Προτεραιότητα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι   να βρισκόμαστε δίπλα  στους συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο,  σε κάθε γειτονιά, σε κάθε οικογένεια που έχει ανάγκη. Οι μέρες της πανδημίας που διανύουμε μας υπενθυμίζουν διαρκώς την ανάγκη να αναπτύξουμε περισσότερες πρωτοβουλίες, μεγαλύτερες ευαισθησίες και αντανακλαστικά στις κοινωνικές ανάγκες, ενισχύοντας τις δομές μας και επιδεικνύοντας το ανθρώπινο μας πρόσωπο, με κάθε τρόπο δίπλα σε κάθε ανάγκη.Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο, δημιουργώντας τις συνθήκες για ένα αισιόδοξο αύριο».

Ειδικότερα  με το  συντονισμό του Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Πότση Ζήση πραγματοποιήθηκε διανομή με είδη παντοπωλείου  και κρεοπωλείου  σε 500 οικογένειες της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρές ανάγκες αξιοποιώντας τους χώρους  των ΚΑΠΗ  αλλά και το κοινωνικό παντοπωλείο  της  πόλης.   

 

 

Share this post