Δήμαρχος

 

Σταύρος Τσίρμπας

Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού


Φίλες και φίλοι,
καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου μας, του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου Άγιοι Αναργύρων – Καματερού. Δυο πόλεις που ενώθηκαν με σκοπό να δημιουργήσουν ένα Δήμο πρωταγωνιστή στην Δυτική Αθήνα.

Δυο κοινότητες με ομοιότητες και διαφορές που αποτελεί μία τεράστια πρόκληση να συγκεράσουμε κάτω από ένα κοινό πρίσμα για ανάπτυξη και διευρυμένες προοπτικές για το μέλλον.

Αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες απαιτήσεις που μας επιτάσσει η εποχή, προχωράμε στην ανανέωση της ιστοσελίδας του Δήμου μας, προκειμένου να αποτελέσει έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον πολίτη, ένα μέσο κατάλληλο για την έγκαιρη και την έγκυρη ενημέρωσή του για τις δράσεις του Δήμου μας.

Ευελπιστούμε τέλος ότι μέσω της νέας αυτής ιστοσελίδας οι επισκέπτες της θα έχουν σαφή και σφαιρική εικόνα για το πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Δήμο ενιαίο που θα λειτουργεί με πρόγραμμα με σωστή οργάνωση με σύγχρονες υποδομές με έμφαση στα προβλήματα καθημερινότητας όπως την ασφάλεια, την καθαριότητα και τον φωτισμό. Έναν ανταγωνιστικό Δήμο, ικανό να προσελκύσει επισκέπτες ανεβάζοντας τη φήμη του στη δυτική Αθήνα και όχι μόνο.

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είμαι στο πλευρό σας. Με σχέδιο και σκληρή δουλειά. Με διαρκή διαφάνεια. Θα επιχειρήσουμε για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Είμαστε υπερήφανοι για τον τόπο μας, αγαπάμε να ζούμε στις γειτονιές μας.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Δήμο με εμφανή αλλαγή στην εικόνα του, όπως τον ονειρεύτηκαν οι παλιότεροι και όπως τον επιθυμούν και οι νεότεροι. 

Για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί και θέλετε να επικοινωνήσουμε μπορείτε είτε μέσω του γραφείου μου είτε μέσω της σελίδας μου. 

Σας ευχαριστώ πολύ.

Μοιράσου την σελίδα