Έκτη Συνάντηση Εργασίας στη Σλοβενία για το Time4EU

Στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2022 διεξήχθη η 6η τεχνική συνάντηση του έργου «TIME4EU: It’s our time, it’s time for Europe» στην πόλη Κοτσέβιε της Σλοβενίας, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις ακόλουθες χώρες: Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Βουλγαρία και Πολωνία.
Από το Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού συμμετείχε η Διευθύντρια του Τμήματος Πολιτισμού - Αθλητισμού, η Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Σύμβουλος για το συγκεκριμένο έργο.
Κατά τη διάρκεια της 2ήμερης συνάντησης με θέμα “Φύση και Βιωσιμότητα” πραγματοποιήθηκαν θεματικά εργαστήρια που αφορούσαν την αξιοποίηση και ενσωμάτωση των φυσικών πόρων στην οικονομική και επαγγελματική ζωή υπό το πρίσμα των ευκαιριών που δίνονται στους νέους, της βιωσιμότητας και της πράσινης επιχειρηματικότητας. Επίσης, οι εκπρόσωποι συμμετείχαν σε workshop με τίτλο «Φύση και Τεχνολογία» στο «Business Incubator» του Δήμου Κοτσέβιε όπου διδάχτηκαν τις τεχνολογικές καινοτομίες. Τέλος, παρακολούθησαν παρουσίαση των δράσεων και καλών πρακτικών του τοπικού Κέντρου Νεότητας και των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται από τους νέους της πόλης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μοιράσου την σελίδα