Διάθεση πισίνας εκμάθησης του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού για παιδικές εκδηλώσεις

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού προχωρά στη διάθεση της πισίνας εκμάθησης έναντι αντιτίμου, για την διοργάνωση παιδικών πάρτι-παιδικών εκδηλώσεων. Οι δραστηριότητες και ο αριθμός των παιδιών, διαμορφώνονται ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες των παιδιών. Το Τμήμα Αθλητισμού διαθέτει το απαιτούμενο προσωπικό (προπονητές φυσικής αγωγής, ναυαγοσώστη και προσωπικό καθαριότητας) για την ασφαλή χρήση της κολυμβητικής δεξαμενής. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να βιώσουν μια ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία, δημιουργώντας συναρπαστικές αναμνήσεις.

Η διάρκεια της κάθε κράτησης είναι έως 3 ώρες. Το πρώτο μέρος (έως 1,5 ώρα) είναι αφιερωμένο στη χρήση της πισίνας (παιχνίδια, κολύμπι). Το δεύτερο μέρος (έως 1,5 ώρα) αφορά τη χρήση λοιπών χώρων (αποδυτήρια, χώρος υποδοχής για τούρτα, φαγητό κτλ).
Πληροφορίες για την εγγραφή καθώς και τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες, όπως επικοινωνείτε με το Τμήμα Αθλητισμού, τηλ.: 213 2039970-972.
Ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα www.agan.gov.gr

Διαθέσιμες ημέρες και ώρες: Σάββατο 17:00-20:00 και Κυριακή 11:00-14:00 & 17:00-20:00.
Ηλικίες: Παιδιά από 3 έως 12 ετών (μπορούν να κάνουν χρήση της πισίνας)
Εξοπλισμός (μαγιώ, σκουφάκι, σαγιονάρες, πετσέτα ή μπουρνούζι)
Τα είδη προς κατανάλωση (φαγητό, τούρτα, ροφήματα κτλ) και τα λοιπά είδη (πιατάκια, στολισμός κτλ), μπορείτε να τα φέρετε στο χώρο του κολυμβητηρίου την ημέρα της κράτησής σας, κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Αθλητισμού.

 

Μοιράσου την σελίδα