Δωρεά φορητών υπολογιστών από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής

Το κοινωνικό της πρόσωπο επέδειξε η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε. (ΕΔΑ) προς τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης Σταύρο Τσίρμπα.  

Συγκεκριμένα, η εταιρεία με μία ευγενική χορηγία, παρέδωσε τελευταίας τεχνολογίας φορητούς υπολογιστές (laptop),  συνοδευόμενους από ασύρματα ποντίκια (mouse) καθώς και τσάντες μεταφοράς. Οι φορητοί υπολογιστές  με το συνοδευτικό υλικό τους, θα διατεθούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια σε αριστούχους μαθητές του Δήμου μας.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εκπαίδευσης, ενός από τους πυλώνες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού κος Σταύρος Τσίρμπας σημείωσε : 

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε την ευγενική χορηγία της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο κο Χατζηγιάννη για την μέχρι τώρα συνεργασία μας στα θέματα του δικτύου, που επεκτείνεται με γρήγορους ρυθμούς στην πόλη μας και φυσικά στην έμπρακτη στήριξή του με την κίνηση αυτή ώστε να ενισχύσουμε τους μαθητές μας, με μέσα τεχνολογίας που θα εξελίξουν την πρόοδό τους. Η παιδεία αποτελεί το βασικό πυλώνα ανάπτυξης μιας χώρας και η υψηλή προσπάθεια και οι μέγιστες επιδόσεις θα πρέπει να επιβραβεύονται ως ένα μάθημα ζωής. Το μήνυμά μου προς τα παιδιά είναι ένα: Θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας σε κάθε προσπάθειά σας για ένα καλύτερο αύριο».

Ο Πρόεδρος κος  Πιέρρος Χατζηγιάννης δήλωσε: «Το αναφαίρετο δικαίωμα στην εκπαίδευση για κάθε παιδί αποτελεί υποχρέωσή μας και αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξή μας στο κοινωνικό σύνολο.

Η Εταιρεία μας πρωταγωνιστεί σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης. τηρώντας απαρέγκλιτα τη δέσμευσή της, ενισχύοντας κάθε δράση που αφορά τα παιδιά, ειδικότερα δε σε κάθε ευκαιρία για καλύτερη εκπαίδευση».

Μοιράσου την σελίδα