Εκδήλωση για το κλείσιμο των τμημάτων νοητικής ενδυνάμωσης για τα Α ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων

      Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο  Α΄ΚΑΠΗ  Αγίων Αναργύρων  με αφορμή το κλείσιμο των ομάδων Νοητικής  Ενδυνάμωσης για το καλοκαίρι . Στις πέντε ομάδες  που ξεκίνησαν   την επαναλειτουργία τους, δια ζώσης     από τον Ιανουάριο  του 2022 μετά το άνοιγμα των χώρων των ΚΑΠΗ για τα μέλη,   συμμετείχαν 46  μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ με υπεύθυνη την Κοινωνική Λειτουργό  Στυλιανοπούλου Χριστίνα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα  παρουσιάστηκαν    τα συναισθήματα και οι σκέψεις  των μελών σχετικά με τη συμμετοχή  τους  στο Πρόγραμμα της Νοητικής  Ενδυνάμωσης, και  δόθηκε ραντεβού  για το Φθινόπωρο. 
  Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, κος Πότσης Ζήσης ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμαρχος   Σταύρος Τσίρμπας    και η Δημοτική αρχή του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού στηρίζουν,  μέσα από τα  προγράμματα των ΚΑΠΗ, τους ηλικιωμένους κατοίκους του Δήμου μας  ώστε να ενισχύουν τις γνωστικές και τις κινητικές τους λειτουργίες παραμένοντας έτσι όσο το δυνατόν σωματικά και ψυχικά υγιείς , νιώθοντας  χαρούμενοι, δημιουργικοί  και κοινωνικά ενεργοί .                                                      
    Επίσης την εκδήλωση τίμησε  με  την παρουσία της η κα Τρίγκα Νίκη, Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοιμητηρίων Αγίων Αναργύρων-Καματερού και πρόεδρος στην Γαία Δημοτική Αγίων Αναργύρων ΑΕ, η οποία συνεχάρη  τα  μέλη    για την ενεργή και ενθουσιώδη συμμετοχή τους στα προγράμματα  του ΚΑΠΗ.

Μοιράσου την σελίδα