Μαθητικό τουρνουά στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αγ. Αναργύρων Καματερού, υπό την αιγίδα του τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας και με την υποστήριξη αθλητικών σωματείων της πόλης μας, διοργανώνει το 2ο μαθητικό τουρνουά ομαδικών αθλημάτων στην πόλη μας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί, καλούνται όλοι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων να στηρίξουν τις προσπάθειες των μικρών μας αθλητών, να γεμίσουμε τα γήπεδα και να τους χειροκροτήσουμε. Παρακαλούνται αθλητές και συνοδοί, όπως τηρήσουν στο ακέραιο τους κανόνες διεξαγωγής των αθλημάτων, συγκεκριμένα: Οι αθλητές και συνοδοί γονείς, να βρίσκονται στο χώρο, 30 λεπτά νωρίτερα απο την ώρα έναρξης των αγώνων.

Οι υπεύθυνοι των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων, να έχουν επικαιροποιημένη λίστα των αθλητών που θα αγωνιστούν καθώς και τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των γονέων τους. Στο αγώνισμα του βόλεϊ, νικήτρια ορίζεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στα 2 νικηφόρα σετ.

Κάθε σετ ολοκληρώνεται στους 15 πόντους.

Στο αγώνισμα του μπάσκετ, για τα παιδιά δημοτικού θα γίνουν 3 περίοδοι των 10λεπτών και νικήτρια ομάδα ορίζεται εκείνη που θα κάνει 2 νικηφόρες περιόδους, ενώ για παιδιά γυμνασίου , 4 περίοδοι των 10 λεπτών με προσμέτρηση πόντων. Στο αγώνισμα του χάντμπολ θα πραγματοποιηθούν 2 ημίχρονα των 20 λεπτών .

Στο αγώνισμα του ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθούν 2 ημίχρονα των 20 λεπτών για παιδιά δημοτικού ,και 30 λεπτών για παιδιά Γυμνασίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα