Ολοκληρώθηκε το Βιωματικό Εργαστήρι στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας για την προώθηση των ευπαθών ομάδων και των νέων στην απασχόληση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο βιωματικό εργαστήρι (workshop) στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου το οποίο υλοποιήθηκε σε 4 συναντήσεις από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού και το Πρόγραμμα “ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ” .
 

Στόχος του Βιωματικού Εργαστηρίου ήταν:
-Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν στην προετοιμασία και στην προώθηση τους για εύρεση εργασίας
-Η ενεργοποίηση και ενδυνάμωση των ωφελούμενων
-Η πραγματική αναζήτηση εργασίας

Τον συντονισμό της ομάδας είχαν η κ. Παντελάκη Ελένη Κοινωνική λειτουργός- Σύμβουλος Απασχόλησης, η κ. Πετροπούλου Κυριακή Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και η κ. Μπότση Τζωρτζίνα Σύμβουλος Πληροφορικής & Επιχειρησιακών Συστημάτων.
Στο πλαίσιο του Έργου « Δράσεις και Εργαλεία για την Προώθηση των Ευπαθών Ομάδων και των Νέων στην Απασχόληση και στην Επιχειρηματικότητα Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο "ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ")» παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε άνεργους πολίτες που βρίσκονται σε εργάσιμη ηλικία και ιδιαιτέρως σε νέους & ευπαθείς ομάδες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Έργο, μπορείτε να απευθύνεστε:
Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»)
Δ/νση: Διεύθυνση Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου: Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα,  Άγιοι Ανάργυροι
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 213 2039920, 6942 771012
email: sympratto@kekdiastasi.edu.gr, sympratto@agankam.gov.gr

 

Μοιράσου την σελίδα