Ποιο είναι το μήνυμα του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρου Τσίρμπα για τη νέα σχολική χρονιά

Ποιο είναι το μήνυμα του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρου Τσίρμπα για τη νέα σχολική χρονιά

Το πρώτο κουδούνι της σχολική χρονιάς χτύπησε σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, για τους χιλιάδες μαθητές της πόλης μας γεμίζοντας τα σχολικά προαύλια ξανά, με ζωή και χαρά.

Στον σημερινό αγιασμό στο 1ο Λύκειο Αγίων Αναργύρων που παρευρέθηκα, είχα τη χαρά να παρουσιάσω τους μαθητές το νέο τους περιβάλλον, αφού το είναι το 1ο σχολείο που συμμετέχει στο μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων που εκτελούμε, το οποίο βελτιώνει θεαματικά το σχολικό περιβάλλον στο οποίο ζουν καθημερινά οι μαθητές, καθιστώντας τα κτίρια ενεργειακά αυτόνομα, με θερμική θωράκιση, μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα ενώ μεταμορφώνει κυριολεκτικά τις σχολικές αίθουσες, με σύγχρονο και αυτόνομο φωτισμό.

Εύχομαι η νέα αυτή σχολική χρονιά να δώσει το έναυσμα στους μαθητές μας για μία νέα δημιουργική επανεκκίνηση, με νέους στόχους, περισσότερες γνώσεις ώστε με υπομονή και αγάπη να συνεχίσουν να χτίζουν καθημερινά το δρόμο της μάθησης, της αρετής και της αρμονίας.

Αυτά τα 4 χρόνια που βρισκόμαστε στην Διοίκηση του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στο σχολικό αλλά και στο κοινωνικό περιβάλλον, συμμετέχοντας στις ανησυχίες και τις φιλοδοξίες σας. Και με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ορμή συνεχίζουμε καθημερινά στο δρόμο για όλα όσα ονειρευόμαστε.
Εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο!

 

 

Μοιράσου την σελίδα