Στιγμές συγκίνησης και νοσταλγίας στη συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Μοναδικές στιγμές συγκίνησης έζησαν όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τη συναυλία τιμής προς τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη στο Ανοιχτό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στον Άτταλο το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022.

Η μουσική συναυλία προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και με την παρουσία πλήθους επισήμων και κοινού στο Ανοιχτό Κινηματοθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Καματερό.

Ο Βασίλης Λέκκας, ο Δημήτρης Μπάσης,, ο Άγγελος Θεοδωράκης και η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» μέσα σε ένα κλίμα έντονης συγκίνησης, ερμήνευσαν τις μεγάλες επιτυχίες του Μίκη Θεοδωράκη. Μικροί και μεγάλοι σιγοτραγούδησαν αξέχαστες δημιουργίες, που συνέθεσε και μας κληροδότησε ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης. Ιδιαίτερη χαρά για μας η παρουσία της πολυαγαπημένης κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, κα Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, κ. Σταύρος Τσίρμπας, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού, κ. Ηλίας Αποστόλου. Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας σε κάθε νέο τόλμημα της διοίκησής μας, που αγκαλιάζετε με κάθε ευκαιρία». 

Οι εκδηλώσεις του Δήμου μας συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι με όμορφες και ιδιαίτερες παραστάσεις και δράσεις στις γειτονιές της πόλης μας.

Καλό πολιτιστικό καλοκαίρι!

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού για το καλοκαίρι:

https://bit.ly/3zjRWSU

Μοιράσου την σελίδα