Συμμετοχή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα για παιδιά της πόλης μας

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   2024

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού συμμετέχει στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων που υλοποιείται στη θαλάσσια περιοχή του Άγιου Ανδρέα Αττικής και  αφορά παιδιά κατοίκων του Δήμου μας. 

Ειδικότερα :
•    την Α΄ κατασκηνωτική περίοδο από  25/06 – 8/07/2024(ηλικίας 6-12 ετών), 30 παιδιά
•    την Β΄κατασκηνωτική περίοδο από 11/07 – 24/07/2024 (ηλικίας 6-12 ετών),  50 παιδιά
•    την Γ΄κατασκηνωτική περίοδο από 27/07 – 9/08/2024 (ηλικίας 6-12 ετών), 50 παιδιά
•    την Δ΄κατασκηνωτική περίοδο από 12/08 – 26/08/2024 (ηλικίας 6-12 ετών),  50 παιδιά
  
Η συμμετοχή των παιδιών στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων είναι ΔΩΡΕΑΝ
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την πλήρωσή τους.    

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής :
1.    Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας του γονέα.
2.    Μία (1) πρόσφατη φωτογραφία του παιδιού.
3.    Ιατρική βεβαίωση, ότι το παιδί είναι κλινικά υγιές, έχουν γίνει οι απαραίτητοι εμβολιασμοί, δεν πάσχει από δερματολογικό ή άλλο μεταδοτικό νόσημα και ότι μπορεί να συμμετάσχει στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκήνωσης.
4.    Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας με τους εμβολιασμούς συμπεριλαμβανομένης και της 1ης σελίδας με τα στοιχεία του παιδιού.
5.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από ΚΕΠ ή από τη Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού, ή Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης από το Μητρώο Πολιτών του Υπουργείου Εσωτερικών. ΠΡΟΣΟΧΗ: όχι πιστοποιητικό/ληξιαρχική πράξη γέννησης).
6.    Σε περίπτωση διαζυγίου, δικαστική απόφαση που ορίζει τον έχοντα την επιμέλεια του παιδιού.
7.    Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας για κατοίκους του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού: αντίγραφο Φορολογικής Δήλωσης Ε1 και ένας πρόσφατος λογαριασμός (ΕΥΔΑΠ, παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας ή φυσικού αερίου, παρόχου Σταθερής ή Κινητής Τηλεφωνίας).
8.    Επισημαίνεται ότι θα ισχύουν οι εκάστοτε κυβερνητικές αποφάσεις, όσον αφορά το προσκομιζόμενο πιστοποιητικό, στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης της διασποράς του Covid-19.Δικαιολογητικά εγγραφής παιδιών αλλοδαπών κατοίκων: εκτός από τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παραπάνω απαιτούνται και  τα εξής:


Β) Για την εγγραφή των παιδιών υπηκόων άλλων χωρών απαιτούνται:
1.    Μία (1) πρόσφατη φωτογραφία του παιδιού.
2.    Ιατρική βεβαίωση, ότι το παιδί είναι κλινικά υγιές, έχουν γίνει οι απαραίτητοι εμβολιασμοί, δεν πάσχει από δερματολογικό ή άλλο μεταδοτικό νόσημα και ότι μπορεί να συμμετάσχει στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκήνωσης.
3.    Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας με τους εμβολιασμούς συμπεριλαμβανομένης και της 1 ης σελίδας με τα στοιχεία του παιδιού.
4.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από ΚΕΠ ή από τη Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης επικυρωμένο από προξενική αρχή ή με επίσημη μετάφραση από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών. ΠΡΟΣΟΧΗ :όχι πιστοποιητικό/ληξιαρχική πράξη γέννησης.
5.    Φωτοτυπία του διαβατηρίου του γονέα που πραγματοποιεί την εγγραφή.
6.    Φωτοτυπία του διαβατηρίου του παιδιού.
7.    Φωτοτυπία της άδειας παραμονής του γονέα που πραγματοποιεί την εγγραφή.
8.    Φωτοτυπία της άδειας παραμονής του παιδιού.
9.    Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας για κατοίκους του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού: αντίγραφο Φορολογικής Δήλωσης Ε1 και ένας πρόσφατος λογαριασμός (ΕΥΔΑΠ, παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας ή φυσικού αερίου, παρόχου Σταθερής ή Κινητής Τηλεφωνίας).
10.    Επισημαίνεται ότι θα ισχύουν οι εκάστοτε κυβερνητικές αποφάσεις, όσον αφορά το προσκομιζόμενο πιστοποιητικό, στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης της διασποράς του Covid-19.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 24/5 ΕΩΣ 31/5/2024
Τα δικαιολογητικά για τις κατασκηνωτικές περιόδους συγκεντρώνονται στην  Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού (Ι.Μέρλα & Δημοκρατίας, 2ος όροφος), καθημερινά από 24/5/2024 έως τις 31/5/2024  και ώρα 8:30-15:00  .
Πληροφορίες:Κατσάμπουλα  Αθανασία , Ζήσος  Κων /νος ,  Ανδρακίδη Σοφία & Τζατζαράκη Ελένη
Τηλ. Επικοινωνίας:  213 2039923& 213 2039932

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΡΧΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

Μοιράσου την σελίδα