Συμμετοχή του Δήμου στην 4η συνάντηση εργασίας Its our time its time for Europe

Στις 8 και 9 Ιουλίου 2022 διεξήχθη η 4η συνάντηση εργασίας (workshop) του έργου «TIME4EU: It’s our time, it’s time for Europe» στο Λέτσε της Ιταλίας, με θέμα “Europe is Tasty”. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις ακόλουθες χώρες: Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, Ιρλανδία, Βουλγαρία και Πολωνία. Από το Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού συμμετείχε η Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Εξωτερικός Σύμβουλος για το συγκεκριμένο έργο.
Κατά τη διάρκεια της 2ήμερης συνάντησης με θέμα τη γαστρονομία πραγματοποιήθηκαν θεματικά εργαστήρια που αφορούσαν τη διαδικασία παραγωγής ιταλικών φαγητών και ποτών υπό το πρίσμα των ευκαιριών που δίνονται στους νέους (ΑΜΕΑ, μετανάστες, κλπ), της βιωσιμότητας και της πράσινης επιχειρηματικότητας.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού ενημέρωσαν τους εταίρους για τις ενέργειες του έργου που έχουν ήδη υλοποιηθεί στο πλαίσιο της σύμβασης, καθώς και για το πρόγραμμα των δράσεων που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας (workshop)στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερούη οποία προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο 2022 με θέμα «Europe isTourism».

Μοιράσου την σελίδα