Συνάντηση εργασίας για το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, εισέρχεται στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, μέσα από στοχευμένες δράσεις και αξιοποιώντας πόρους και από το «Πράσινο Ταμείο». Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η ανάπτυξη δικτύων φόρτισης στην πόλη μας, που αποτελεί βασικό άξονα για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και την καθιέρωση των «πράσινων» μετακινήσεων ώστε να γίνει η πόλη  κλιματικά ουδέτερη. 
Στο πλαίσιο αυτό, είναι σε εξέλιξη η εκπόνηση του  Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου ΑΑΚ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, Άξονας Προτεραιότητας 4 (Α.Π. 4) «Σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (ΣΦΗΟ)» του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2020.  
Στο χώρο της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 συνάντηση εργασίας με θέμα τις προτεινόμενες θέσεις φόρτισης εντός των ορίων του Δήμου, τις ειδικές θέσεις στάθμευσης και φόρτισης οχημάτων (ΑμεΑ κλπ.), τουριστικών λεωφορείων, οχημάτων τροφοδοσίας και οχημάτων μικροκινητικότητας (ηλεκτρικά πατίνια και ηλεκτρικά ποδήλατα). 
Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κος Δανάκος Στέφανος, η ομάδα εργασίας των Τεχνικών Υπηρεσιών και μέλη της ομάδας έργου της αναδόχου εταιρίας.
Στη συνάντηση, συζητήθηκε το τελικό σενάριο χωροθέτησης των σταθμών φόρτισης στην πόλη και ο Αντιδήμαρχος σε συνεργασία με την Ομάδα Έργου της Δνσης Τ.Υ. έδωσε τις βασικές κατευθύνσεις και τις τελικές προτάσεις χωροθέτησης των σταθμών. 
 

Μοιράσου την σελίδα