Συνάντηση υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρου Τσίρμπα

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είχε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας την Τρίτη 12 Μαρτίου στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων.
Μέσα σε θετικό κλίμα συζητήθηκαν τα θέματα ασφαλείας της πόλης, καθώς και θέματα που αφορούν στις συγκοινωνίες και στις υποδομές.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης τον κ. Τσίρμπα, ήδη τις τελευταίες ημέρες υπάρχει σημαντική ενίσχυση της αστυνόμευσης, η οποία θα συνεχιστεί ακόμη  περισσότερο στο άμεσο μέλλον.  

Ειδικότερα:
1.Σε 24ωρη βάση επιχειρούν ομάδες ΟΠΚΕ(Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος)  και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες.
2. Έχουν ενταθεί σημαντικά οι περιπολίες των ομάδων ΔΙΑΣ στην περιοχή.
3. Ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην πόλη μηχανοκίνητες περιπολίες των αστυνομικών ομάδων «ΔΡΑΣΗ».
4. Προβλέπεται εντός διμήνου σημαντική ενίσχυση του προσωπικού στα αστυνομικά τμήματα και τμήματα ασφαλείας και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες.
5. Σε περίπου 1-2 μήνες, σε καθημερινή βάση, θα υπάρχουν αστυνομικές περιπολίες με ηλεκτρικά δίκυκλα μέσα στις γειτονιές, οι οποίες θα επιτηρούν δημόσιους και δημοτικούς χώρους και σχολεία και φυσικά θα συμβάλλουν ενεργά στην ασφάλεια των κατοίκων.
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας έθεσε ακόμη τα συγκοινωνιακά ζητήματα και ειδικότερα αυτό της μεγάλης ανάγκης να προχωρήσει η στάση του Μετρό στο Καματερό, καθώς επίσης να προβλεφθεί στη νέα γραμμή 4, στάση στο κέντρο των Αγίων Αναργύρων.
Τέλος, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας δεσμεύτηκε ότι θα επανεκκινήσει τη διερεύνηση της αξιοποίησης των χώρων του Στρατοπέδου Εργοστασίου Βάσης 301.
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε μετά το πέρας της συνάντησης: «Οι δεσμεύσεις του υπουργού όσον αφορά στην ασφάλεια, στις συγκοινωνίες και στις υποδομές, αλλά και στα υπόλοιπα θέματα που συζητήσαμε είναι πολύ σημαντικές, καθώς θα ενισχύσουν ουσιαστικά το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή μας, θα δώσουν ουσιαστικές λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας, αλλά και θα συμβάλλουν ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων της πόλης μας».

 

Μοιράσου την σελίδα