Συνεργασία του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού ξεκίνησε και επίσημα τη συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε.

Μια συνεργασία που έχει στόχο να παρέχει στους δημότες του Δήμου, δωρεάν, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης και εργασιακών σχέσεων.

Το πρώτο βήμα έγινε σε μία πρώτη ενημέρωση τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 στο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στους Αγίους Αναργύρους πλησίον του νέου Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων, όπου ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν τη συνταξιοδότηση τους, την ασφάλισή τους, την εργασία τους τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Οι Νομικοί Συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε μαζί με το έργο «Συμπράττω» και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου απάντησαν σε ερωτήματα και προβληματισμούς εργαζομένων και ανέργων.

Τα προηγούμενα χρόνια με τις δεκάδες αλλαγές στα εργασιακά και ιδιαίτερα στο συνταξιοδοτικό  κομμάτι, αναδείχθηκε η ανάγκη να απευθυνθεί ο πολίτης σε νέες συμβουλευτικές ειδικότητες όπως του εργατολόγου και του νομικού συμβούλου .

Όσοι δημότες επιθυμούν εξατομικευμένη νομική πληροφόρηση σε εργασιακά θέματα μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο του Δήμου: 2132039920.

 

Μοιράσου την σελίδα