Υπογραφή Σύμβασης και άμεση έναρξη των εργασιών ανακαίνισης των Κ.Ε.Π. του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Η διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών από τα Κ.Ε.Π. απαιτεί συνεχείς επενδύσεις σε πολλαπλά επίπεδα, όπως κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές, εκπαίδευση προσωπικού κ.α.
Σε αυτό το πλαίσιο, στις 28/06/2023 υπεγράφη η Σύμβαση και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό των Κ.Ε.Π. του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Οι εργασίες αυτές εντάσσονται στη μελέτη με τίτλο “Εργασίες Ανακαίνισης των Κ.Ε.Π. του Δήμου Α.Α.Κ.” η οποία έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα “Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”, και χρηματοδοτείται, υπό μορφή επιχορήγησης από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με προϋπολογισμό ύψους 72.974,00 ευρώ.

Το έργο αφορά στην ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών των Κ.Ε.Π. στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, και συγκεκριμένα:
1) ΚΕΠ επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 52, Άγιοι Ανάργυροι
2) ΚΕΠ επί της οδού Αγίας Παρασκευής 56, Άγιοι Ανάργυροι
3) ΚΕΠ επί της οδού Θεσσαλονίκης 17, Καματερό

Προβλέπονται, ενδεικτικά, εργασίες όπως  αντικατάσταση υφιστάμενων φωτιστικών τύπου panel με νέας τεχνολογίας led, χρωματισμοί εσωτερικών ή και εξωτερικών τοίχων,  δημιουργία εσωτερικών χωρισμάτων από γυψοσανίδα,  κατασκευή/προμήθεια ερμαρίων, γραφείων, καθιστικών και  τοποθέτηση επιγραφών.

Με τον εκσυγχρονισμό των Κ.Ε.Π. και τη χωροταξική διάρθρωση με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και ομάδων ειδικών κατηγοριών, όπως ηλικιωμένοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, κλπ, τα Κ.Ε.Π. αποτελούν πια όχι μόνο πραγματικές υπηρεσίες μιας στάσης, αλλά και δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας του κράτους με τους πολίτες.

Το έργο αυτό, είναι σε συμφωνία με το Στρατηγικό Σχεδιασμό του Δήμου ΑΑΚ για τη βελτίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου και ειδικότερα την οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών του, σύμφωνα με τους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης που έχει θεσπίσει ο ΟΗΕ.

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με ενδεχόμενες τροποποιήσεις στο ωράριο λειτουργίας του κάθε Κ.Ε.Π. ανάλογα με το πρόγραμμα των εργασιών.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα