3η συνάντηση εργασίας του έργου Time 4EU

Συμμετοχή του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού στη 3η συνάντηση εργασίας του έργου με τίτλο: «Time4EU: It's our time, it's time for Europe».
 

Στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2022 διεξήχθη η 3η συνάντηση εργασίας του έργου «TIME4EU: It’s our time, it’s time for Europe» στη Σόφια με θέμα «Europe is opportunities». Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της σύμπραξης από τις ακόλουθες χώρες: Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, Ιρλανδία, Βουλγαρία και Πολωνία.
Κατά τη διάρκεια της 2ήμερης συνάντησης, παρουσιάστηκαν δράσεις που αφορούν τα δικαιώματα συμμετοχής των νέων στην Ε.Ε. και πραγματοποιήθηκαν θεματικά εργαστήρια με επίκεντρο τους στόχους και τις ευκαιρίες για τους νέους στα θέματα που αποτελούν προτεραιότητες για την Ε.Ε. Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα της πράσινης επιχειρηματικότητας και πραγματοποιήθηκαν σχετικά εργαστήρια.
Ο εκπρόσωπος από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ενημέρωσε τους εταίρους για τις ενέργειες του έργου που έχουν ήδη υλοποιηθεί καθώς και για το πρόγραμμα τουworkshop που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού τον Σεπτέμβριο 2022.

 

Μοιράσου την σελίδα