Τμήμα Εικαστικών Κατασκευών

Παιδικές κατασκευές
Στο τμήμα αυτό τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές με διάφορα υλικά όπως χαρτοπολτό, πλαστελίνη, πηλό, τσόχα, υφάσματα, κουμπιά κ.α.
αναπτύσσοντας τις δεξιότητες, την έκφραση των συναισθημάτων τους και τη φαντασία τους.ποίηση εντύπου, αφίσσας, περιοδικού.   
Δημιουργίες με ανακυκλώσιμο υλικό Τεχνικες  Κατασκευων ντεκουπαζ  
Το τμήμα αυτό δημιουργήθηκε απο την ανάγκη των σπουδαστών να μάθουν να ανακυκλώνουν παλιά κοσμήματα, μπιζού και (άχρηστα) υλικά προκειμένου να τα αξιοποιήσουν και να δημιουργήσουν εκ΄νέου υπέρ οχα αξεσουάρ, στολίδια και κατασκευέςστο μαθημα μαθαινουμε διαφορες τεχνικες όπως υγρο γυαλι- φελτ- mix media-πολυμερικος πηλος φιμο παπιε μασε δημιουργιες με συρμα.
Ντεκουπάζ
Το ντεκουπαζ μπορει να εφαρμοστει σε  επιπλα, άλμπουμ φωτογραφιών, πιάτα, κεραμικά, ράφια, κορνίζες, καθρέφτες, ξύλινα ή κουτιά από χαρτόνι και γενικότερα επάνω σε όποιο αντικείμενο θα μπορούσατε να ζωγραφίσετε.
Κατασκευή κούκλας
Στον μοναδικό κόσμο της κούκλας και δημιουργούνται  φιγούρες από παραμύθια, ξωτικά, νεράϊδες, και ότι άλλο κεντρίζει την φαντασία.
Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να μάθουν να κατασκευάζουν χειροποίητες κούκλες από την αρχή ως το τέλος δημιουργώντας μοναδικούς χαρακτήρες από γαντόκουκλες, πάνινες, ξύλινες, πορσελάνινες και κούκλες από φέλτ.  
Μαριονέτα
Οι μαριονέτες είναι ένα όχημα που βοηθάει τα παιδιά να μεταφερθούν στο χώρο της φαντασίας, να ταυτιστούν με τον ήρωα που παίζει η μαριονέτα, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να βιώσουν εμπειρίες αλλά και πραγματικές καταστάσεις. Μπορούν να γίνουν κατασκευές από χαρτοπολτό ή ξυλοπολτό και οι μαριονέτες να ζωντανέψουν χαρίζοντάς μας μοναδικά εντυπωσιακές παραστάσεις.
Μάσκα
Πορσελανινες δερματινες ξυλινες απο γυψογαζα
Ψηφιδωτό
Πρόκειται για την τεχνική επένδυσης επιφανειών με μικρές, συνήθως τετράγωνες  ψηφίδες από φυσικά πετρώματα ή υαλόμαζα ή κεραμικό, οι οποίες προσκολλώνται σε κατάλληλα διαμορφωμένο υπόστρωμα από ασβεστοκονίαμα δημιουργώντας περίτεχνα διακοσμημένες επιφάνειες
Γραφιστική
Η γραφιστική (Graphic Design) είναι μια μορφή οπτικής επικοινωνίας. Μια διαδικασία στην οποία οι οπτικές πληροφορίες διαμορφώνονται σε ένα σχήμα, ώστε να μεταφερθεί ένα μήνυμα.
Έχει πολλές μορφές και παράλληλα είναι τομέας του σχεδίου.Μετά από την ολοκλήρωση κάθε ενότητας, δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Διδάσκονται τα παρακάτω προγράμματα:
Photoshop     (επεξεργασία φωτογραφίας),
Quark xpress     σελιδοποιηση εντυπου  
 

 Πληροφορίες Εγγραφών


  8:00 - 14:30  -  Τηλ: 213 2039982

Μοιράσου την σελίδα