Επιτυχημένη η 5η διαδικτυακή συνάντηση της ευρωπαϊκής δράσης «Active EU Citizens, think global, act local»

Την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η 5η διαδικτυακή συνάντηση για το έργο “Think Global Act Local” στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CERV στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού ως εταίρος. Στόχος του έργου είναι η ενίσχυση του συμμετοχικότητας των πολιτών στην ανάπτυξη της περιοχής τους μέσω της διεθνούς ανταλλαγής καλών πρακτικών που θα βοηθήσουν στην μετάδοση του αισθήματος της ευρωπαϊκής οικογένειας.

Σκοπός της εν λόγω συνάντησης ήταν η παροχή πληροφοριών σχετικά με την 1η εταιρική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Έλμπλαγκ της Πολωνίας στις 27-30 Σεπτεμβρίου 2022. Στη συνάντηση αυτή, τον Δήμο θα εκπροσωπήσουν στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού-Αθλητισμού.

Αρχικά, εκπρόσωπος του εταίρου “Association of Polish Communes Euroregion Baltic” από την Πολωνία παρουσίασε το επικαιροποιημένο πλάνο σχετικά με τις δράσεις που θα λάβουν χώρα στην επερχόμενη εκδήλωση. Οι συμμετέχοντες απέκτησαν πλήρη διαδικτυακή πρόσβαση στις πληροφορίες του προγράμματος που αφορούν τα βιωματικά εργαστήρια και τις δραστηριότητες στις οποίες θα λάβουν μέρος.
Επιπλέον, εκπρόσωπος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού ανέφερε ότι η 2η Συνάντηση Εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού προγραμματίζεται για την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2022 και η οργάνωση θα ξεκινήσει άμεσα.
Τέλος, ορίστηκε μια τελευταία διαδικτυακή συνάντηση λίγες μέρες πριν το ταξίδι προκειμένου να λυθούν οποιεσδήποτε τελευταίες απορίες σχετικά με την ομαλή άφιξη των συμμετεχόντων στο Έλμπλαγκ.

 

Μοιράσου την σελίδα