Το 4ο Δημοτικό Αγίων Αναργύρων απέκτησε ασανσέρ μετά από 28 χρόνια

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων απέκτησε ασανσέρ μετά από 28 χρόνια

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων έχει πλέον τον ανελκυστήρα του μετά από 28 ολόκληρα χρόνια!

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας παρευρέθηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων, όπου συνομίλησε με τη Διευθύντρια, τους δασκάλους, τα παιδιά και δοκίμασε και το νέο ανελκυστήρα. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παράδοση του ανελκυστήρα, που είναι ένας από τους τελευταίους δημοτικούς ανελκυστήρες που παραδίδεται, καθότι τα τελευταία δύο χρόνια έγινε πραγματικός αγώνας δρόμου για τους ανελκυστήρες που ήταν σχεδόν όλοι ανενεργοί. 

Ο Δήμαρχος δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι ένα από τα τελευταία δημοτικά ασανσέρ που επισκευάσαμε, συντηρήσαμε, πιστοποιήσαμε και θέτουμε σε λειτουργία, από τα 42 που βρίσκονται στην ευθύνη του Δήμου μας. Πριν από δύο χρόνια, όταν αναλάβαμε, σχεδόν όλα ήταν ανενεργά, ασυντήρητα και χωρίς πιστοποίηση ασφάλειας.
Μόλις 2 χρόνια μετά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε στους πολίτες, στους μαθητές και στους γονείς μια αυτονόητη παροχή που πριν ήταν πολυτέλεια. Πόσο μάλλον όταν στα σχολεία μας, όπως το 4ο Δημοτικό υπάρχουν παιδιά με κινητικά προβλήματα που από σήμερα μπορούν να χαμογελούν ξανά.
Και ξέρετε, μερικές φορές το χαμόγελο των παιδιών είναι η καλύτερη ανταμοιβή για κάθε πράξη , για κάθε έργο που φέρουμε εις πέρας, κάνοντας την καθημερινότητα όλων μας καλύτερη».

Μοιράσου την σελίδα