Ψήφισμα Δημοτικής Κοινότητας Καματερού

                                                                                            ΨΗΦΙΣΜΑ

Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλληλεγγύη η δύναμή μας» Γεωργίου Κομματά   του Φωτίου

 Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού, του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, συνήλθε εκτάκτως την 10η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή, σε έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλληλεγγύη η δύναμή μας» Γεωργίου Κομματά   του Φωτίου.

 Ο εκλιπών διακρίθηκε για την  πολυετή προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εξαιρετικός οικογενειάρχης και επιστήμονας, με ήθος, μεγάλο και αξιόλογο κοινωνικό έργο και έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα.

Ως εκ τούτου:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

 

1 Να παραστεί ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία του Κοινοτικού Συμβουλίου  στην κηδεία του εκλιπόντος και να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών, στην οικογένειά του.

2 Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

3 Αντίγραφο του παρόντος ψηφίσματος να αναρτηθεί στο Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Καματερού.

4 Το παρόν ψήφισμα να  αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού και να κοινοποιηθεί στον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων - Καματερού  κ.Τσίρμπα Γεώργιο-Σταύρο. 

                      

Μοιράσου την σελίδα