Ψηφίζουμε για τα Bravo Sustainability Dialogue and Awards 2022 μέχρι τις 12 Ιουνίου 2022

Υποβολή Υποψηφιοτήτων του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

στη διοργάνωση βράβευσης Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022

 

O Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για ανάπτυξη της εξωστρέφειας προχώρησε στην υποβολή υποψηφιοτήτων για βράβευση στο θεσμό Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022 (https://bravosustainabilityawards.com/).

Ο θεσμός “Bravo Sustainability Dialogue & Awards” αποτελεί έναν θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών Βιώσιμης Ανάπτυξης, Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον. Επιβραβεύει τις πρωτοβουλίες και καινοτομικά έργα  που  σχεδιάζονται ή έχουν υλοποιηθεί από ΟΤΑ, από φορείς, επιχειρήσεις, Κοινωνία Πολιτών & Σχολική Κοινότητα, με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας ευρύτερης κουλτούρας στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό, o Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού προχώρησε στην υποβολή υποψηφιοτήτων για βράβευση στους παρακάτω θεματικούς πυλώνες με τις εξής πρωτοβουλίες:

Α) Διακυβέρνηση

Τίτλος Πρότασης: Δημιουργία νέας Διαδικτυακής Πύλης Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

 

Β) Αγορά

Τίτλος Πρότασης: Βελτιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας δημοτικών κτιρίων με καινοτομία στη χρηματοδότηση

 

Γ) Περιβάλλον

Τίτλος Πρότασης: Αναβάθμιση οδοφωτισμού με smart φωτισμό στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

 

Δ) Κοινωνία

Τίτλος Πρότασης: Διαδικτυακό θεατρικό παιχνίδι σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, μέλη του Β’ Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Αγίων Αναργύρων του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού.

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού με τον εντοπισμό καλών πρακτικών και την ανάδειξή τους μέσω της συμμετοχής του στη διοργάνωση, αποδίδει αξία στη βιώσιμη πόλη και επικοινωνεί τις προσφερόμενες λύσεις που συνεισφέρουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής.

Η διαδικασία αξιολόγησης είναι ήδη σε εξέλιξη και μπορείτε να ψηφίσετε τις προτάσεις του Δήμου μας μέχρι τις 12 Ιουνίου 2022 στο παρακάτω link (μέσω Firefox):

https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-organization/dhmos-agiwn-anargyrwn-kamateroy.281.html

 

 

 

 

 

Μοιράσου την σελίδα