Τα εγκαίνια της νέας έδρας του Συλλόγου Ποντίων Καματερού.

Έγιναν τα εγκαίνια της νέας έδρας του Συλλόγου Ποντίων Καματερού «Δημήτρης Ψαθάς» σε κτίριο που παραχώρησε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
 
Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 έγιναν τα εγκαίνια της νέας έδρας του Συλλόγου Ποντίων Καματερού «Δημήτρης Ψαθάς» σε δημοτικό κτίριο μέσα στο Πάρκο «ΛΟΦΟΣ» που παραχώρησε με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγ. Αναργύρων-Καματερού σε υλοποίηση της κατευθυντήριας οδηγίας του Δημάρχου κ. Νίκου Σαράντη.
Παρόντες σύσωμη η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Νίκο Σαράντη, τον πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Παιδείας κ. Γιάννη Κουτελιέρη, και τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Νίκο Παντελιά, Σωτήρη Κατσιμάρδο, Γιάννη Ρέππα, Βαγγέλη Στάθη, Παναγιώτη Σταφυλά και τον συμπατριώτη μας Γιάννη Ζαζόπουλο. Παρόντες επίσης, εκπρόσωποι μαζικών φορέων και ποντιακών σωματείων, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής κα. Ερμίδου Γεωργία και ο Πρόεδρος του ΨΩΜΙΑΔΕΙΟΥ Πολιτιστικού Κέντρου Ποντιακού Ελληνισμού κ. Χριστοφορίδης Δημήτρης, Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, αλλά και πλήθος κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και υπολογισμό.
Πέντε νεανικά σχήματα ποντίων καλλιτεχνικών αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για να διασκεδάσει ο κόσμος, με απότελεσμα το γλέντι να σχολάσει στις 10:30 το βράδυ. Οι μουσικοί που μας τίμησαν με την παρουσία τους ήταν:
Ο Γιώργος Κουλαξουζίδης, ο Σταύρος Σαββίδης, ο Μπάμπης Καστρινόπουλος, ο Νίκος Λαζαρίδης, ο Χρήστος Ναβροζίδης, ο Γιώργος και ο Γιάννης Κεμεντζετζίδης, ο Κώστας Αθανασίου, ο Νικηφόρος Ιωαννίδης ...και ο βενιαμίν Χαράλαμπος Ευκαρπίδης.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν μετά τη θρησκευτική τελετή που τέλεσε ο εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Παπα-Κώστας, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Αλέκος Αναστσασιάδης φύτεψε σε μια γλάστρα έναν βασιλικό σε χώμα που το Δ.Σ. είχε φροντίσει να φέρει από την Τραπεζούντα του Ιστορικού Πόντου.
Οι καλεσμένοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και αποδίδοντας θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της προσπάθειας.
 

Μοιράσου την σελίδα