Ολοκληρώθηκε η περισυλλογή των απορριμμάτων στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ολοκληρώθηκε η περισυλλογή των απορριμμάτων στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
 
Ολοκληρώθηκε στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού η αποκομιδή από τους δρόμους των απορριμμάτων που είχαν συσσωρευτεί λόγω της πολυήμερης απεργίας της ΠΟΕ- ΟΤΑ.
Άμεσα μετά τη λήξη των κινητοποιήσεων τους οι εργαζόμενοι του Δήμου ξεκίνησαν την περισυλλογή των απορριμμάτων, εργαζόμενοι σε συνεχόμενες βάρδιες, με αποτέλεσμα ολόκληρη η πόλη να είναι και πάλι καθαρή, έτοιμη για τις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου.
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους εργαζόμενους στην καθαριότητα για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και ανταποκρίθηκαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους δημότες. Επίσης επανέλαβε, με την ευκαιρία σχετικής συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο, τη στήριξη του στα δίκαια αιτήματα τους και ιδιαίτερα στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους κατοίκους της πόλης για την κατανόηση και τη συνεργασία τους καθ’ όλο το διάστημα που δεν ήταν δυνατή η ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας.

Μοιράσου την σελίδα