Έγιναν τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
 Την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κοινωνικού Αλληλέγγυου Παντοπωλείου του Δήμου μας, το οποίο θα λειτουργεί στην οδό Αιτωλίας και 28ης Οκτωβρίου στο Καματερό.
Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου αποτελεί μια πρωτοβουλία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό «ΕΔΡΑ» και τον Κοιν. Σ.Ε.Π. «ΔΡΑΣΗ». Βασικός στόχος της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η ανακούφιση των οικογενειών της πόλης μας, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.
Στην τελετή των εγκαινίων πρωτοστάτησε ο Σεβασμιότατος Αθηναγόρας, Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, ο οποίος εξήρε τον σημαντικό ρόλο του παντοπωλείου για την στήριξη των οικογενειών της πόλης μας.
Ο Δήμαρχος κ. Σαράντης Νίκος αναφέρθηκε στις δράσεις κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει ο Δήμος μας και στην αναγκαιότητα συνεργασίας με κοινωνικούς φορείς για την εφαρμογή προγραμμάτων και υπηρεσιών προκειμένου να ανακουφιστούν οι οικογένειες της πόλης μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.
Από την πλευρά του Δήμου παρευρέθησαν, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κ. Νικόλαος Παντελιάς, ο Αντιδήμαρχος πόλης Καματερού κ. Ζήσης Πότσης, ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Σωτήριος Κατσιμάρδος, ο Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Νεότητας, Εθελοντισμού κ. Απόστολος Κουρλέτης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ιωάννης Ρέππας, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Σωτήριος Καμαρινόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Θεοδοσία Στίγκα, καθώς επίσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σταφυλάς.
Παρευρέθησαν επίσης ο κ. Μανώλης Σταυρουλάκης, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων, ο κ. Ιωάννης Θεοδώρου, σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων και ο κ. Ιωάννης Τσίγκος, σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καματερού.
Από την πλευρά του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «ΕΔΡΑ» παρευρέθη ο κ. Αλέξανδρος Οικονόμου, ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κ.Σ. «ΕΔΡΑ».
Εκτός του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αθηναγόρα, από την πλευρά της Εκκλησίας την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο π. Δημήτριος, πρωτοπρεσβύτερος Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου, ο π. Γεώργιος, αρχιερατικός πρωτοπρεσβύτερος Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, ο π. Κωνσταντίνος Ιερέας  του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, ο π. Δημήτριος, Ιερέας Ι.Ν. Γέννησης Χριστού, ο π. Σταμάτιος, ιερέας Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος και ο π. Γεώργιος, Ιερέας Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος.
Η φιλοσοφία του Παντοπωλείου βασίζεται στην πώληση προϊόντων με χαμηλές τιμές, ώστε από τα κέρδη που προκύπτουν να στηρίζονται δωρεάν με τρόφιμα οικογένειες της πόλης μας με σοβαρές ανάγκες.
 
 
 
 
 

Μοιράσου την σελίδα