Η Συναυλία των Σπουδαστών του Ωδείου Αγίων Αναργύρων.

 
«Μουσικές ανάσες»
Συναυλία σπουδαστών Ωδείου
 Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων
 
            Η Μουσική δίνει ανάσες ζωής και όσοι παρευρέθηκαν στην ετήσια συναυλία του Δημοτικού Ωδείου κοινότητας Αγίων Αναργύρων, τις αισθάνθηκαν με ευχαρίστηση. « Μουσικές Ανάσες» ήταν ο τίτλος της συναυλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Μαρία-Έλενα” του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού την Κυριακή 13 Μαΐου 2012. Παρόντες ήσαν, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Νίκος Σαράντης, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση , ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠΔΑΑΚ κ. Γιάννης Κουτελιέρης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ. και βέβαια γονείς και φίλοι των σπουδαστών.
Δάσκαλοι και μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μελωδίες όλων των ηχοχρωμάτων αντήχησαν στην κατάμεστη αίθουσα, δίνοντας μουσικές ανάσες στους παρευρισκομένους, οι οποίοι καταχειροκρότησαν μέχρι τέλος τους σπουδαστές. Το πρόγραμμα άνοιξε η παιδική χορωδία με το μικρό οργανικό σύνολο και έκλεισε το τμήμα τραγουδιού με ένα αφιέρωμα στον Τσιτσάνη. Ενδιάμεσα, μελωδικές πινελιές από πιάνο, αρμόνιο, ακκορντεόν αλλά και από σύνολα βιολιών, κιθάρων και μπουζουκιών, καθώς και οι μικρές παρεμβολές με κείμενα, έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να ταξιδέψει παντού μέσω της μουσικής.
Σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς, η παιδική ψυχή χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία και προστασία· και η Μουσική έχει τη δύναμη να προσφέρει την ψυχική ισορροπία..
 

Μοιράσου την σελίδα