Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ 2012

 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑμεΑ 2012
 
Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Αναπηρία, θα υλοποιήσει Κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΑμεΑ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το 2012.
Πιθανές ημερομηνίες 15/7 έως 15/8, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Αγίου Ανδρέα στο Ζούμπερι.
Όλα τα παιδιά με αναπηρία θα επιτηρούνται από κατάλληλους και έμπειρους συνοδούς, οι οποίοι θα εγγυηθούν την ασφάλεια και την φροντίδα των κατασκηνωτών έτσι ώστε να περάσουν όσο γίνεται πιο ευχάριστα και ανέμελα τις διακοπές τους.
Η επιλογή των συνοδών θα γίνει από την επιτροπή του φορέα μας με αυστηρά κριτήρια.
Δεν υπάρχει καμιά οικονομική επιβάρυνση από μέρους των Γονέων-Κηδεμόνων, ενώ όσο αφορά τους συνοδούς, θα τους δοθεί ένα συμβολικό ποσό για τις υπηρεσίες τους μέσα στην κατασκήνωση.
Καλούνται οι υποψήφιοι συνοδοί, καθώς και οι οικογένειες που ενδιαφέρονται να στείλουν τα παιδιά τους στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου μας, για να πληροφορηθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα.
Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν έως τις 11 Ιουνίου.
Από την πλευρά των υπευθύνων του Συλλόγου μας, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό για την πλήρη ικανοποίηση των παιδιών.
Προτεραιότητα μας είναι η διασκέδαση των παιδιών με σκοπό να απολαύσουν δημιουργικά και ευχάριστα το κάθε λεπτό των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Μοιράσου την σελίδα